7
Nov

Dispensationsordning vedrørende ejerskifteloven udløber ved årets udgang

Vi har tidligere gjort opmærksom på, at man har kunnet få dispensation i forbindelse med ejerskifteordningen, hvis man oplevede forsinkelser på sin levering.

Miljøministeriet har besluttet at stoppe den midlertidige undtagelsesordning vedrørende ”ejerskifteloven”, som blev indført på grund af energikrisen og de deraf følgende forsinkelser i levering af brændeovne.

Selvom DAPO har argumenteret for at forlænge undtagelsen indtil sommeren 2024, har Miljøstyrelsen besluttet at fastholde, at dispensationsordningen udløber den 31. december 2023.

I det følgende bringer vi Miljøstyrelsens pressemeddelelse med følgende serviceoplysninger til sagen:

”Miljøstyrelsen gør opmærksom på, at der fortsat vil være leveringsforsinkelser på nogle brændeovne og pejseindsatse efter den 31. december 2023, og Miljøstyrelsen opfordrer derfor til at bestille en ny brændeovn eller pejseindsats i god tid. Kan du ikke få din brændeovn eller pejseindsats leveret inden din frist, anbefaler Miljøstyrelsen, at du undersøger leveringstider på andre brændeovne og pejseindsatse og evt. ændrer din ordre.”.

På Miljøministeriets hjemmeside kan man læse mere om dispensationsordningen og ansøge om dispensation senest 31. december 2023