1
Oct

Artikel om moderne brændeovne i magasinet Fremtidens hjem

I seneste udgave af online magasinet Fremtidens hjem, kan du finde artiklen "Moderne brændeovne er miljøvenlige og effektive", hvori Kjeld Vang fra Danske Pejsebutikkers Brancheforening, udtaler sig om fordelen ved moderne brændeovne.  

“De fleste nye brændeovne har en meget effektiv forbrænding. Det betyder, at de bruger mindre træ, varmer rummet op mere effektivt og udleder væsentligt færre partikler end den grænseværdi, som er vedtaget i loven” (Kjeld Vang).

“De moderne brændeovne har store glaspartier, så man kan følge med i, hvad der sker inde i ovnen. Det betyder, at man kan se, om der kommer tilstrækkeligt med luft til forbrændingen, og om der snart skal nyt træ på” (Kjeld Vang).

I artiklen kommer Kjeld Vang yderligere ind på, hvordan moderne teknologi og app-styring kan optimere forbrændingen. 

“Man kan få brændeovne med sensorer, som kan styre forbrændingen optimalt. Via en app kan du så bestemme, hvor varmt du gerne vil have det i lokalet, og så styrer ovnen selv luftindtaget, så forbrændingen altid sker optimalt. Du kan selv regulere temperaturen via din telefon, og du kan få besked, når det er tid til at putte mere brænde på” (Kjeld Vang).


Artiklen indgår i online magasinet Fremtidens Hjem udgivet af Mediaplanet som en del af Planet Lifestyle. 


Læs hele artiklen her