Den væghængte brændeovn skaber stringens og orden


I dette klassiske hjem ønskede kunden en brændeovnsløsning, der ikke var dominerende. Derfor faldt valget på en væghængt brændeovn, som giver et let og luftigt udtryk i boligindretningen. Nu spreder brændeovnen varme og hygge på kolde og kølige aftner, når familien er samlet. Kombinationen af stort glas i lågen og glas i siderne betyder, at bålet kan ses fra hele dagligstuen.

Den moderne kvalitetsbrændeovn er til stadighed under udvikling. Der er udviklet en mere effektiv styring af luften, så brændet udnyttes bedre – til glæde for miljøet og for fyringsøkonomien. Samtidig er det blevet let at styre varmeafgivelsen, så brændeovnen ikke bliver alt for varm.

Husk at henvende dig til en fagmand, når du skal vælge din nye brændeovn. Her får du seriøs rådgivning og vejledning. Fagmanden ved også alt om, hvordan den optimale skorstensløsning skal udføres. I denne sag er kundens nye brændeovn tilsluttet den eksisterende murede skorsten, men der er også mulighed for at opføre en ny stålskorsten.