Brændeovnen bringer naturen ind i det moderne hjem


Tendenserne i den moderne nordiske boligindretning peger i én bestemt retning: Naturen skal med indenfor! Det er hot som aldrig før at krydre hjemmet med elementer som træ og sten. En del af tendensen er ligeledes sort/hvide dyrebilleder til væggen samt natur- og dyreprint på sofapuderne. En brændeovn, der er beklædt med det smukke materiale, fedtsten, er en naturlig del af denne tendens.

Med sit markante udseende tilfører brændeovnen, der er beklædt med grå fedtsten, dette hjem noget helt unikt. Farvespillet i stenmarterialet spiller elegant op mod de hvide vægge og designkøkkenet i baggrunden. Kunden har valgt at få røgrøret trukket ud på bagsiden, så ovnen står skarpt og stilrent i rummet.

Når familie og venner samles til nærvær og samvær, er brændeovnen det naturlige hyggeelement. Lyset fra lamperne dæmpes, og skæret fra flammerne, giver loftet og væggene en smuk orange nuance. Det er ægte hygge!

En moderne kvalitetsbrændeovn er en miljøvenlig og effektiv varmekilde, der har gennemgået en forrygende udvikling. Brændet bliver nu udnyttet bedre, og det er blevet lettere at kontrollere varmeafgivelsen. Når du henvender dig til en fagmand, får du seriøs rådgivning, inden du vælger din nye brændeovn. Vi hjælper dig med at finde den model, der passer perfekt til DIT hjem.